analytics

woensdag 4 april 2018

Groetjes van ons allemaal

Dag bloggers,

Dag 12 van onze verbouwingen... Gisteren zijn de elektriciens het voorbereidende werk komen doen... Weerom een stofwolk door het hele huis... Ondertussen heeft manlief al een raam uitgebroken want dat raam wordt kleiner en hij gaat vandaag een muur metsen... We hebben dus 'openlucht' geslapen. Het raam was wel beneden en niet in onze slaapkamer hoor. Maar ik vond het best spannend! Gaan slapen met een 'gat in huis'... haha! Niemand kon het zien want het is aan onze binnentuin... maar toch...
Vandaag wordt de eerste container met bouwafval opgehaald en komt nummer twee. Ook worden de ramen geleverd... Dat gaat wat worden.
Vanaf morgen komen dan de loodgieter en de man van de ramen... Het opbouwen begint terug en dat geeft wel een goed gevoel...

In het kader van het DT-team van 'in 't Woefke, maakte ik in maart ook nog deze leuke kaart. We werkten met snijmallen van Impression Obsession en omdat het niet allemaal Pasen-kaartjes moeten zijn, maakte ik ook nog deze voorjaarskaart...  Op de binnenkant ook nog een rij konijntjes.

Papier: Bazzil
Konijntjes: Impression Obsession
Snijmal Groetjes: Marianne Design
Tekststempel: ook Marianne Design6 opmerkingen:

 1. Wat een toffe kaart Nancy ! Dat is best wel eng dat je in een 'open huis' hebt geslapen ! Fijn dat de opbouw weer begint ! Wij gaan ons weekendje wel verdiend hebben denk ik ! :)
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai Nancy, dat klinkt als fameuze werken dat jullie aan het doen zijn daar.
  Wij hebben voor de winter overal nieuwe ramen gestoken en het is veel en vuil werk maar erna, wat een verschil met ons enkel glas! En geen tochtgaten meer... Zalig :)

  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart! Wat fijn dat jullie weer aan het opbouwen zijn. Succes nogmaals met alle verbouwingen!
  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, slapen met een gat in het huis! Eigenlijk een beetje hetzelfde als slapen met het raam open, maar dan toch anders ;-) Heerlijk dat na al het slopen het opbouwen weer gaat beginnen. Het kaartje met al die konijntjes is een leukerd. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieverd is dit, schattig, die konijntjes! Dag 12 alweer, heftig hoor! Sterkte met heel de verbouwing, en op opbouwen is leuker dan slopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke kaart, ben er helemaal weg van, ben dan ook dol op konijntjes. Ik snap het wel hoor dat het toch raar slapen is als niet alles is afgesloten. Ook de kaart met de kippetjes is leuk geworden.
  Poeh wat een hoop werk hebben jullie, nog veel succes met de verbouwing.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen