analytics

donderdag 7 april 2016

voorjaarskaart nr 3

Dag bloggers,

Welkom Veerle als nieuwe blogger. Ik had je zelf ook al toegevoegd, dus we gaan elkaar wel regelmatig tegen komen in blogland.

Ken je dat? Je plant een dagje in voor jezelf en er komt niks van in huis... Ik ging gisteren voor de tweede keer een dagje in mijn ateljee werken, maar nadat het dinsdag niet gelukt was, was dat gisteren weer het geval... Dat heb je met een dochter die gaat verhuizen... "Mama, kunnen we vandaag naar Ikea in plaats van vrijdag?" En wat doe je dan? Jullie hadden ons moeten zien... Twee vrouwen, 3 overvolle karren en dan alles nog in de auto krijgen... We hebben er thuis eerst alle zetels uit gehaald (hadden dit zelf nog nooit gedaan - is bij ons een klus voor de mannen in huis) en dan passen en meten om al die lange dozen in de auto te krijgen, hillarisch!! Maar het is ons gelukt.

Ik heb dan later op de dag nog 2 plaatjes kunnen inkleuren... Daar ga ik dan vandaag DT-kaartjes mee maken...
En ik hoop het grootste deel van de dag toch in mijn ateljee te kunnen doorbrengen, heb een bestelling die nu wel dringend af moet geraken...

Vandaag krijgen jullie het derde kaartje van de voorjaarsserie... En zo zijn we hier ook weer mee rond.

Papier: Bazzil en Pebbles
Stempel: Stamping Bella
ingekleurd met copics
Snijmal border: Sizzix


Hier zie je ze nog een keer alle 3 op rij...
Dit was mijn Paasworkshop van vorige maand.


6 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een mooie voorjaarsserie, Nancy!
En ja, voor een verhuizende dochter doe je toch alles??? Heel herkenbaar!
xxx Margreet

Rosina zei

Heel mooi is ook dit lentekaartje Nancy...en natuurlijk help je dochterlief mee met haar verhuizing...het kan zo eens anders lopen dan gepland zie je wel....wel stoer van jullie om de stoelen uit de auto te halen.....zou mij echt niet lukken...

Groetjes en fijne donderdag
Rosina

Diny zei

Wat mooi allemaal Nancy....ik heb wat van je gemist zag ik....prachtig!
Groetjes Diny

Renate zei

Ik zie het al helemaal voor me, hoe twee dames staan te worstelen met een paar gigantische dozen... Knap dat jullie de moet niet hebben opgegeven, en toch alles in de auto hebben gekregen.
Ook je laatste kaartje uit de serie is echt een leukerd.

-xies- Renate.

Angelique zei

Is een hele leuke serie paaskaartjes geworden. Ik had jullie wel eens bezig willen zien bij de Ikea. Knap dat jullie de zetels uit de auto hebben gekregen.
Lieve groetjes Angelique

Nancy Soetaert zei

leuke kaartenreeks!
jullie hadden vast wel bekijks aan de ikea...
groetjes, Nancy