analytics

dinsdag 3 november 2015

Linda en Wouter

Dag Bloggers,

Dinsdag alweer. Ik tel alvast af naar een weekje vakantie... De meesten hebben deze week verlof, ik neem elk jaar de tweede week van november vrij om mijn kerstateljee voor te bereiden...

In afwachting daarvan, krijgen jullie van mij vandaag nog eens een trouwkaart. Je kan het je niet voorstellen, hoe gek mensen soms hun huwelijksaankondiging maken...

Deze kwam gewoon per mail binnen, dus geen kaart, enkel een digitale uitnodiging. De vrager had ze wel voor me geprint, dus kon ik ze toch fotograferen om zo te tonen.

Op de kaart staat naast het trouwkoppel ook hun drie zoontjes. Deze stempelde ik met een kindjes-stempel van Hero Arts. Op de stempel staan meisjes en jongens door elkaar. Ik plakte hem zo af, zodat ik enkel de jongens naast elkaar kon stempelen... Soms moet je wel extra creatief zijn om tot het juiste resultaat te komen hé?

Papier: Bazzil en gekleurd copiëerpapier (om de juiste kleur te hebben)
Stempels: Artemio en Hero Arts
Letters: Memory Box6 opmerkingen:

 1. Het is een erg grappige aankondiging en jij hebt er een superleuke kaart van gemaakt ! Knap gedaan met de kindjes, dat was vast een priegelwerkje !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is wel erg leuk!!! Je kaart is echt super leuk geworden, helemaal in stijl!


  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal geslaagd ! over een uitdaging gesproken... pffff, inderdaad, waar zoeken de mensen het toch ??? Maar, 't is wel origineel, dat moe t gezegd worden he ? =)
  liefs, Martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moeilijke opdracht om van de uitnodiging een leuke kaart te maken maar goed geslaagd Martina!
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een supergeslaagde felicitatie kaart voor dit stel gemaakt. Zo knap om hiervoor een kaart te maken, goed gelukt. Zo jammer dat er tegenwoordig veel via de mail wordt gedaan, persoonlijk vind ik een echt kaartje nog altijd het leukste.
  Lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk gedaan Nancy!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen