analytics

maandag 12 oktober 2015

Een kaart en een taart 68 - Sander 1 jaar

Goeiemorgen bloggers,

Wat een weekend alweer... Ben eindelijk begonnen aan de reorganisatie van mijn ateljee... Een pak niet-gebruikte spullen verhuisd naar een niet-gebruikte kamer, nadat die eerst opgeruimd werd... Daarna een pak nieuwe spullen opgeborgen, nadat die eerst mooi gesorteerd werden in bakjes... Het begint vorm te krijgen... Hard gewerkt met als resultaat dat ik spieren voel waarvan ik niet wist dat ik ze had... Ja, de leeftijd een beetje zeker? Maar ben wel trots op het resultaat. Nu nog even doorbijten voor de laatste loodjes... maar eerst werkdag. Waarom begint die altijd zo vroeg? Ah ja, omdat ik dan op vrijdag thuis kan zijn... Aftellen dus, haha!!

Een poosje geleden werd Sander 1 jaar. Zijn mama bestelde twee taarten in het thema van zijn geboortekaart... Dus daar mocht dan ook weer een leuke verjaardagskaart bij die hij kreeg van ons..

Papier: Bazzil
Afbeelding: internet
uitgesneden in papier
Letters: Kaiser Kraft
Cijfer: Die Namics

Wil je meer van dit lekkers zien, ga dan naar Elise's site... 

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer prachtig uit allemaal Nancy!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een hele leuke combinatie. Leuk die taarten in omgekeerde kleurencombinatie.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, fijn dat je ateljee straks weer helemaal op en top is.

   Verwijderen
 3. Heel leuk je kaartje Nancy heb je voor de eerste verjaardag van het peutertje gemaakt en daarbij heeft Elise weer een hele mooie en vast een lekkere taart gemaakt...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen